AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafla buluşma geleneğini bu defa da Ürgüp'te sürdürdü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesinde Esnaf  ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı kazanç temennisinde bulundu ve sorunlarını dinledi..

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Marka ilçemiz Ürgüp’ümüzde esnaflarımızı ziyaret ediyor; hayırlı kazançlar diliyoruz. Dünya markası şehrimizin gönül elçileri esnaflarımız sadece ülke ekonomimize katkı sağlamakla kalmıyor, güler yüzlü misafirperverlikleriyle de yerli ve yabancı konuklarımızı ağırlıyorlar" dedi.

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp ilçe başkanı Ali Özer ile birlikte Ürgüp Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.​

Milletvekili Açıkgöz;" Ürgüp Polis Merkezi Amirliğimizi ziyaret ederek görevdeki emniyet güçlerimizin şahsında; aziz vatanımız, şanlı bayrağımız, kahraman milletimiz, mazlumların sığınağı devletimiz için gece gündüz demeden çalışan kardeşlerimize şükranlarımızı sunduk. Rabbim, yâr ve yardımcımız olsun" dedi.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e Ürgüp ziyaretinde, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer eşlik etti.