AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı, TÜGVA Yüksek istişare kurulu üyesi Bilal Erdoğan, Kayseri TÜGVA temsilciliğinin temsilciliğinin yeni binası açılışına katıldı. 

Açılışa, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu katıldı.

"Gençlik Bizim Göz Bebeğimiz"

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Bugün Kayseri'de Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve TÜGVA Yüksek istişare kurulu üyesi Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen İmam Hatip Okulları Spor Oyunları’nın kapanış törenine katıldık. Ardından Kayseri Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği Liselerarası Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında Kayseri Melikgazi Somuncubaba İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Türkçem Eyvah” isimli oyunu hazirunumuzla birlikte ilgiyle izledik. Sonrasında; TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn Bilal Erdoğan’ın ve Kayseri’de faaliyet gösteren STK temsilcilerinin katılımlarıyla genişletilmiş istişare toplantımızı gerçekleştirdik. “Sivil toplum kuruluşlarımızın rolü ve önemi herkesçe biliniyor. Her birimiz gönül gönüle çalışıyoruz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Günün sonunda; TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn Bilal Erdoğan’ın katılımlarıyla TÜGVA Kayseri Temsilciliği yeni binasının açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. “Geleceğe ümitle bakmamız için genç nesillerimizin bilinçli ve donanımlı şekilde yetiştirilmesi önemlidir. TÜGVA ülkemizin tamamında gerçekleştirdiği faaliyetlerle gençlerimize ulaşabilmesi anlamında önemli bir okuldur, iklimdir, yuvadır. “ dedi.