TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ile AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüseyin Şener, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç'te yer aldı.

İl Müdürü Şener'den sevgi evleri hakkında bilgi alan ve Sevgi evlerinde yürütülen çalışmaları, binalardaki temizlik ve bakımı çok beğenen Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, çocuklar ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç; "Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Yarının teminatı olan kıymetli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Emeği geçen katkısı bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi..

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "‪23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikteyiz. Devletimizin sevgi evlerinde misafir ettiğimiz genç kardeşlerimizin gözlerindeki ışık ve gelecekteki hayalleri onlara olan güvenimizi bir kez daha perçinledi.‬" dedi.

“Dünya, Çocuklarla Güzel”‬

‪AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle sevgi evlerimizin çiçekleri yavrularımızla bir aradayız.‬ ‪“Çocuklarımızın güçlü, mutlu, huzurlu yarınları için hep birlikte çalışıyoruz. Onların gözlerindeki sevgi nişanesi en güzel hediyedir.” dedi.