AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir İl Özel İdaresi Personeli ile sabah mesaisi öncesinde buluştu.

Nevşehir İl Özel İdaresi Personellerini odalarında tek tek ziyaret eden Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ ve Nevşehir Belediye Başkan A. Rasim ARI dua ve destek istedi. Ziyarette; AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı Genel Sekreter V. Ramazan ÇİFTÇİ’ ye kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir İl Özel idare’mizin emektar çalışanlarıyla sabah mesaisi öncesi bir araya geldik. “Nevşehir’imize baştan başa, köyden köye yol ulaştıran, gönül köprüleri kuran siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. 31 Mart’ta milletimizin zaferiyle AK yatırımlar devam edecek.” dedi.

Genel Sekreter V. Ramazan ÇİFTÇİ ise, Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ ve Nevşehir Belediye Başkan A.Rasim ARI’ ya ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmasını dinlemek için TIKLAYINIZ!