AK Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırıları kınadı. Saldırıları ülkeyi karanlığa boğma çabası olarak nitelendiren Başkan Açıkgöz; “Bu çirkin saldırılar, hükümetimizi ve partimizi demokrasi, adalet ve hizmet yolundan asla döndüremeyecektir” dedi.

 

Dün akşam AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na eş zamanlı yapılan saldırı, birçok kesimden tepki almaya devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de konuyla ilgili FİB Haber Merkezine yazılı bir açıklama yaparak çirkin saldırıyı kınadı.

 

İlçe Başkanı Salih Açıkgöz açıklamasında şunları söyledi; “Partimizin genel merkez binası ve Adalet Bakanlığımıza yapılan saldırıları kınıyorum. Lav silahı ile atılan o mühimmat ve bombalar aynı zamanda adalete, demokrasiye ve milletimize de atılmıştır. Saldırının özellikle AK Parti Genel Merkezimize ve Adalet Bakanlığı’na yapılmış olması ayrıca düşünülmesi gereken bir konudur. Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırı, hukukun hedef alındığını açıkça ortaya koymaktadır ve ülkeyi karanlık günlere döndürme çabasıdır.

 

Çözüm sürecinden rahatsız olanların da yapması muhtemel olan bu saldırılara ülkemiz aslında yabancı değildir. Zira ne zaman ülkemiz, kronikleşen sorunlarını çözme iradesi gösterse ülkeyi karıştırma ve karanlığa götürme çabası içinde olanlar ortaya çıkıyor ve bu yollara başvuruyor. Ama şu çok iyi bilinmelidir ki AK Parti ve hükümetimiz çıktığı bu yoldan asla dönmeyecektir. Kimse Türkiye’nin milletimizin huzurunu ve istikrarımızı bozamayacaktır. Olayda can kaybının olmaması ise elbette en büyük sevincimizdir.

 

Ben, camiamıza, genel merkez çalışanlarımıza, Adalet Bakanlığımıza, bakanlık çalışanlarımıza ve hükümetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”