AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Yaşar Oğuz: Hoşgörüyle Yaklaşan, Birleştiren, Bütünleştiren Bir Milletvekili Olacağım...!

ADAY ADAYI OĞUZ: HOŞGÖRÜYLE YAKLAŞAN, BİRLEŞTİREN, BÜTÜNLEŞTİREN BİR MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ. HER BİR VATANDAŞIMIZA GÖNLÜMÜZ AÇIK.
AK Parti’de milletvekili seçimleriyle ilgili süreç büyük bir hızla devam ederken 3 milletvekili çıkaracak olan Nevşehir’den 55 kişi milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bu adaylardan en çok dikkat çeken isimlerden birisi hiç şüphesiz ilimizin yetiştirdiği önemli bir isim Av. Yaşar Oğuz....

Nevşehirliler Milletvekili olarak bu dönem illerini en iyi şekilde temsil edecek yeni milletvekili adayının listeye girmesini bekliyor. 

Diğer partilerde olduğu gibi  AK Parti’de de aday adayları çalışmalarına devam ediyorlar. Geçmiş dönemde iki kez Nevşehir Baro Başkanlığı görevini yapmış ve dünden bugüne Parti içerisinde de sevilen ve sayılan isimlerden birisi olan Av. Yaşar Oğuz 7 Haziran Genel Seçimlerinde Nevşehir Milletvekilliği için en çok şans tanınan isimlerden birisi olarak değerlendiriliyor.

AK Parti ülke genelinde bütün illerde aday adaylığı talebiyle rekor kırıyor. 13 yıllık iktidarda olan AK Parti'den meclise girmek isteyenlerin gösterdiği bu teveccüh Genel Merkez Yöneticilerini memnun ediyor.

 

AK Parti Nevşehir'de temayül yoklamalarına 55 Aday adayından birbirinden değişik özelliklere sahip 48 aday adayları ile girdi. Üç milletvekilliği için yapılan bu yarış dikkat çekiciydi.

 
Aday Adaylara baktığımızda her biri diğerinden farklı özelliklere sahip. Fakat farkındalık yaratan aday adayları içerisinde Av. Yaşar Oğuz ismi kamuoyunda bu işi göğüsleyecek kapasitede olarak gösteriliyor.

Av. Yaşar Oğuz Nevşehir'de çok sevilen bir isim. Haktan ve Adaletten yana duruşu, dürüstlüğü ile hemen herkesimin sevdiği ilimizin yetiştirdiği önemli değerlerden biri olarak gösteriliyor. Herkesin yardımına koşan, fakir fukarayı, garibi gurabayı kollayan, gözetleyen, üstelikde istihdam aşığı hukukçu kimliği ile önemli bir isim olarak değerlendirliyor.

 
AK Parti’nin sevilen ve saygın aday adayı Av. Yaşar Oğuz ...!

Kime sorsanız hakkında en küçük bir olumsuz cümle sarf etmiyor. Adeta herkesin gönlünde taht kurmuş.

Sosyal medyada Av. Yaşar Oğuz ile ilgili fazla bir şey bulamıyorsunuz. Öyle övünmeyi, pohpohlanmayı pek sevmiyor. Siyasetçi mizacına da biraz bunlar ters olsada onun özelliği.

 

Seçim çalışmalarına bakıyorum çok mütevazi şekilde sürdürüyor. Biryerlere şirin gözükmek için kariyerinden, yaşam çisgisinden ödün vermiyor.


Nevşehir de Bir vatandaş göreve talip olan aday adayları hakkında sanki onu anlatıyor...

Öncelikle partimize katkıda bulunacağını düşünen bu aday adayı arkadaşlarımızı yürekten kutlamak istiyorum. Zira 3 kişilik bir kontenjan için rekor başvuru başka hiçbir ilde görülmedi. Tüm adayları tek tek dinledim. Sanal ortamdan da yaptıkları icraatları takibe devam ediyorum.  Sağlam özgeçmişe sahip sadece Ankara dan beklenti talebi olmayan, Geniş çevresi, saygın sözü dinlenir kimliği ile Özel sektörü de Nevşehir il ve ilçelerimize çekecek yatırımlarla cazip hale getirebilecek güce ve çevreye sahip bir adayların olması gerekir" diyor.


"Ununu eleyip eleğini asmış şeklinde Nevşehir yöremize ait bir deyim vardır. Aslında Oğuz'un durumuda bundan farklı değil. Meslek kariyerinde gelebileceği en doruk noktaya ulaşmış. Şimdi kendisinin tek hayali aşığı olduğu memleketine inandığı davası AK Parti ile hizmet etmek istiyor..."

Nevşehirde ismi oldukça konuşulan isimlerden biri olan Yaşar Oğuz'u bu dönem milletvekili olarak görmek isteyen birçok vatandaş, bu dönem milletvekili olarak görmek istedikleri yönündeki görüşlerini bildiriyorlar. Meslek hayatında da sevilen isimlerden birisi olan Av. Yaşar Oğuz'a çalışmalarında başarılar diliyoruz.