27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz, seçim gezileri kapsamında AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy ile 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için istişarelerde bulunan Aday Milletvekili adayı Avlanmaz 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Avlanmaz, 24 Haziran seçimlerinin ülkenin kaderini belirleyeceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması için üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirtti. İlk günkü aşkla kapı kapı dolaşıp, uzak yakın demeden tüm seçmenlere ulaşacaklarını belirten Ahmet Avlanmaz, ''Türkiye'nin güçlü olmasını istemeyenler, birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenler şuan da ittifak halindeler. Bizler AK davanın temsilcileri olarak bu kirli ittifakı bozmak ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara son vermek için 24 Haziran seçimlerine kadar canla başla çalışarak, bu seçimi de zaferle sonuçlandıracağız" dedi.

Bizler aynı davanın birer neferleri olarak, makama değil, hem davamıza hem de bizler için hayırlısı ne ise ona talip olanlar olarak,  Milli 24 Haziran seçimlerinde 15 Temmuz ruhuyla, Fırat Kalkanı Operasyonu ve Zeytindalı Harekatı sırasında olduğu bir ve beraber olup birbirimize sımsıkı kenetlenerek Hak ile Batılın, Haç ile Hilalin savaşı olan bu seçimlerde gece gündüz demeden çalışarak 24 Haziran seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Bu vesileyle 27. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Ak Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olarak, Bizler sefere çıkmakla mükellefiz, biz bu yola çıkarak üzerimize düşeni yaptık Sefer bizden Zafer Allah'tandır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy ise, Başta Ahmet Avlanmaz Bey olmak üzere bu ülkede hayır için yarışan herkesin Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.