Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, 7 Haziran Genel Seçimler öncesinde Nevşehir'de STK ziyaretlerini sürdürüyor. STK ziyaretlerinde Kars büyük ilgi görüyor...

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars, ziyaretlerini Nevşehir İHH İnsani Yardım Derneği’ni ziyaret ederek sürdürdü.Ziyarette konuşan Kars, "Türkiye güzel bir ülke, büyük bir lideri var başında. Dolayısıyla bu lidere sahip çıkmamız gerekiyor" dedi. 

Milletvekili Aday adayı Kars,  İslam ülkelerinin Türkiye’den çok beklentilerinin olduğunun altını çizerek, "Müslüman alemi Türkiye’den çok şey bekliyor. Dolayısıyla bu lideri kolay bulmadı Müslüman alemi. Nerede bir mazlum var hemen oraya bir müdahale ediliyor" diye konuştu.

Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Kars, "Bu bayrağı değerli büyüklerimiz ve arkadaşlarımız güzel bir şekilde taşıdı. Bizlerde bu dava için bu kutsal yola çıkmış bulunuyoruz. Şu anda bir iktidar var. Bu iktidar ülkeye çok büyük değişimler yaşattı. Bundan sonra da yeni vizyonları var. Biz de inşallah bu yeni vizyonda bir asker, bir nefer olacağız" ifadelerini kullandı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Baki Öncel ile istişarelerde bulunan Kars, "İHH’nın manevi tarafı çok güçlüdür. Bu duyarlılık, hassasiyet hiçbir yerde yok. Çok mutlu oldum şehrin bu konuda güçlü ve yardım sever konusunda olmasına. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars daha sonra Nevşehir İlim Yayma Cemiyet Başkanı Ahmet Avlanmaz'ı ziyaret etti. 
Aday adayı Ahmet Kars, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ahmet Kars ile Nevşehir'in güncel sorunlarını görüşerek istişarelerde bulundu.Cemiyet Başkanı Avlanmaz, Kars'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek 7 Haziran Genel seçimlerinde kendisine başarılar diledi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Ahmet Kars'ın bugün ki son durağı NTSO Kadın Girişimciler Kurulu  Başkanı Gülper Gündüz Yassı'ya oldu.    


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Kars, Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın İş Hanımı seçilmesinden dolayı Gülper Gündüz Yassı'yı Kutlayarak tebrik etti. Ziyarette genel Nevşehir ve ülke sorunlarını görüşerek istişarelerde bulundu.Kars, Kadın Girişimciler Kurulu’nun desteğini bekliyorum dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yassı da aday adaylığı sürecinde Sayın Kars'a başarılar diledi.

AHMET KARS Kimdir?

Ahmet Kars, 1964 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 1983 - 1988 yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesinde makine mühendisliği bölümünü okudu

İş hayatınada Konya'da özel sektörde başlayan
 Ahmet Kars, Erzurum, Antalya ve Kayseri Bölge müdürlüklerinde idareci olarak hizmet etmeye başladı.

2003 - 2013 yılları arasında
 Nevşehir Karayolları Şube Şefi olarak görev yaptı.

Evli ve bir çocuk sahibi olan
 Ahmet Kars, orta derecede ingilizce bilmektedir.