AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Gülşehir İlçesini ziyaret ederek, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde, seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider’in bugün Gülşehir İlçesini ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Gülşehir’de ilk olarak Başbakan Ahmet Davutolu’nu karşıladı. Niğde mitingine katılmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu eşi Sare Davutoğlu’nu burada Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver karşıladı. Daha sonra Başbakan Davutoğlu ile birlikte Anadolu Jet tarafından İstanbul Sabiha Gökçen ile Nevşehir-Antalya, Antalya-Nevşehir tarifeli uçak seferlerinin hat açılış törenine katılan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Gülşehir İlçe teşkilatı ile istişarelerde bulunan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra ilçe STK’ları ve meslek odalarını ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Gülşehir’de sevgi gösterileri arasında karşılanan AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir Parti topluluğu eşlik etti.