AK Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Kampüse Hoşgeldin" projesi kapsamında Kapadokya meslek yüksek okulunda açtı.

AK Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Kampüse Hoşgeldin" projesi Mustafapaşa KMY'da yoğun ilgi ile karşılık buldu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa da bulunan Kapadokya meslek yüksek okulunda okuyan Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen İlçe Gençlik Kolları, Burada stand açarak öğrencilerin derdini sıkıntılarını dinleyip görüşlerini aldı.

AK Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları’na teşekkür eden vatandaşlar da, “Gençlerin öğrencileri ve bizleri dinleyerek sorunlarımıza yardımcı olması, güler yüzle bizleri karşılamaları bizleri çok mutlu etti” dedi.

AK Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları, standa gelen vatandaşları AK Parti üyesi yaparak, çeşitli bilgilendirici broşür, t-shirt Türkiye bayrağı ve hediyeler dağıttı.

Ak Parti Ürgüp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Taşkın, standlara yoğun bir ilgi oğlunu belirterek yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yardımcı olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Taşkın, Öğrencilerin bize gerek standlarımızdan gerekse UNİAK temsilcilerimizle ulaşabileceğini ve her konuda yardıma, ihtiyacı olan öğrencilerin yanında olduğunu söyledi.