Ak Parti Hacıbektaş 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Emrah Demir ilçe başkanlığına tekrar seçildi.

AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığı, 7. olağan genel kurulu bugün saat: 13.00'de Hacıbektaş Kültür merkezinde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.


Ak Parti Hacıbektaş 7.’nci Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Emrah Demir ilçe başkanlığına yeniden seçildi.

Divan Başkanlığını Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş yaptığı Kongreye  AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Hacıbektaş 7. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Emrah Demir ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun "dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yaptığı konuşmada, 'Biz, birlikte Türkiye’yiz. Türkiye, bugünü ve geleceği bakımından tarihi ve hayati bir mücadele içerisindedir. Milletimizin topyekün desteği ve duasıyla güçlü Türkiye yolunda yürümeye devam edeceğiz.'dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe de yaptığı konuşmada “Sevgi saygı üstüne kurulmuştur yapımız / Ta ezelden ebede açık durur kapımız / Soframızda yenilen lokmalar hep helaldir / Yiyenlere nur olur ekmeğimiz, aşımız." diyen Hacı Bektaş-ı Veli’nin diyarı olan Hacıbektaş’tayız. Hacıbektaş için, Nevşehir için, Türkiye için inandığımız yolda AK dava yolunda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürümeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bölge Koordinatörümüz Ekrem Görçeker, İl Başkanımız, Milletvekilimiz, Belediye Başkanlarımız, İGM Başkanımız ve üyeleri, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve her daim bir olduğumuz partimizin Ak gönüllü üyeleri ile birlikte Hacıbektaş ilçemizde gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Kongremizde göreve devam eden Başkanımız Emrah Demir ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. 7. Olağan Kongre sürecimizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, bu süreçte görev alan dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.'' dedi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker, "7.Olağan Kongremizi hünkar Hacı Bektaş-ı veli hazretlerinin diyarında Nevşehir Hacıbektaş ilçemizde gerçekleştirdik. Göreve seçilen ilçe başkanı ve yönetimine başarılar diliyorum. Hacıbektaş Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.