AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Av. Sema Yurtbilir Yavuz Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
 
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili adaylığı için aday adaylığını açıklayan Av. Sema Yurtbilir Yavuz KAPİMED’i ziyaret ederek Başkan Coşkun Sağlamdin’e hayırlı olsun dileklerini iletirken aday adaylığı konusunda da açıklamada bulundu. Yurtbilir, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde bildiğiniz üzere AK Parti’den aday adaylığımı açıkladım. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek niçin aday adayı olduğum konusunda bilgiler veriyorum. Kısmet olur da 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde partimde aday olarak gösterilirsem nasıl çalışmalar yapacağım konusunda bilgiler veriyorum. Tabi aday gösterilmediğimiz takdir de ise artimiz kimleri uygun görmüşse onlara sonuna kadar destek olup çalışmalarında elimden gelen yardımı yapacağım’’ şeklinde konuştu.
KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir Yavuz’a teşekkür ederken aday adaylığın hayırlı olmasını diledi. Sağlamdin, aday adaylığı sürecinde de Yurtbilir’e başarılar diledi.