Gündüz saatlerinde esnaf ziyaretleri yapan Ünver, akşam saatlerinde de evleri gezerek vatandaşlara projelerini anlatıyor. Gittiği evlerdeki çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Ünver, AK Parti belediyeciliğinin yapacağı hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ziyaret ettiği bir evde vatandaşlarla bir süre sohbet edip destek istedi. AK Part iktidarıyla Nevşehir'in atağa geçtiğini belirten Ünver, oluşan huzur ortamının devamı için mutlaka AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Ünver:“Maşallah.. Ev toplantısı değil adeta miting. Odalar almıyor...Allah hepisinden razı olsun...
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver seçim çalışmalarına gün içerisinde Zahire pazarı esnafları ile devam ederken akşamları ise ev ziyaretleri ile vatandaşlar ile sohbet ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver şimdiye kadar gittiği bütün seçim ziyaretlerinde sanayi esnaflarının ve zahire pazarı esnaflarının yoğun ilgisi karşısında oldukça mutlu olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Ünver akşam ev sohbetlerinde ise Nevşehir’de bugüne kadar yapılan hizmetleri ve bundan sonra Nevşehir’in geleceği için büyük önem arz eden projelerini anlatarak vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in bugünki Ev Ziyaretlerine AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de eşlikl ettiler.