AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir 27.Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışka, Nevşehir merkez Gülbahçe önünde kurulan "Gönül Çadırı'nda" vatandaşlarla kucaklaşıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, "Gülbahçe önünde kurmuş olduğumuz vatandaşlarımız ile kucaklaşma çadırımızda hemşerilerimiz ile Ramazan’ın bereketini, bayramın sevincini paylaşıyoruz. Biriz, beraberiz, birlikte Nevşehir, güçlü Türkiye’yiz. Vakit Nevşehir Vakti" dedi. Açıkgöz, "Çocuklarımızın mutlu yarınları için, 16 yıldır olduğu gibi 24 Haziran’da da milletimizin geleceğine hizmetkâr olmaya adayız. Milletimizin desteğiyle milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde irade, erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak.‬ Vakit Nevşehir Vakti" ifadelerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar,  "Nevşehir merkez Gülbahçe önünde kurmuş olduğumuz vatandaşlarımız ile kucaklaşma çadırımızda hemşerilermiz ile buluşmaya,istişare etmeye DEVAM ediyoruz. " dedi.