Adalet ve Kalkınma Partisi Avanos İlçe Teşkilatında bayramlaşma töreni düzenledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Avanos İlçe Teşkilatında bayramlaşma partinin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Avanos İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,  27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Yücel  Menekşe ve Emre Çalışkan’ın yanı sıra  AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, teşkilat yönetimi ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı  Mustafa Açıkgöz:Toprağın sanata dönüştüğü usta eller diyarı Avanos’umuzdayız.‬ ‪“Hiç kimseyi ötekileştirmeden,hiçbir vatandaşımızı ötelemeden,insanlarımızın etnik kimliğine,inancına,kılık kıyafetine bakmadan hepsini bağrımıza basıyoruz. 24 Haziran’da 81 milyon milletimiz kazanacak.” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da burada yaptığı konuşmada, tüm AK Parti teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.