AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal ve Yönetim Kurulu üyeleri Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını dinlemek için grup toplantısına katıldı. 

Başbakan Binali Yıldırım'ın grupta ki konuşmasının dinledikten sonra Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i de ziyaret eden Avanos İlçe Teşkilatı, burada milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ziyarete gelen AK Parti Avanos heyetiyle yakından ilgilendi. Açıkgöz ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada; "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım başkanlığında haftalık olağan grup toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti grup toplantımızda Avanos İlçe Teşkilatımızı ağırlamaktan onur duyduk. AK Parti olarak, Biz büyük bir aileyiz." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de;" Avanos İlçe Teşkilatımızı misafir ettik, Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe teşkilatımıza teşekkürler " dedi.

Mecliste Nevşehir Milletvekillerini ziyaret eden AK Parti Avanos Teşkilatı, burada milletvekilleri ile bir süre sohbet etti. Daha sonra AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.

Mecliste Nevşehir Milletvekillerini ziyaret eden AK Parti Avanos Teşkilatı, burada milletvekilleri ile bir süre sohbet etti. 


AK Parti Avanos heyeti, Meclis ziyaretlerinden sonra Genel Merkez ve Hacı Bayram Veli Camiini ziyaret ederek Nevşehir’e dönmesi bekleniyor