İlk defa Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com tarafından gündeme getirilen Erken Seçim sürecinde ses kirliliğine ilişkin Vatandaş Gürültü istemiyor haberimizin ardından, Nevşehirli vatandaşlarımızın bu çağrısına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver'den sevindiren müjdeli açıklama geldi : "Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturulmayacak"

 GÜRÜLTÜ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURULMAYACAK

"AK Parti bu kez sessiz ve sakin bir seçim sürecinden yana... "

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde, propaganda çalışmalarının AK Parti teşkilatları olarak vatandaşların rahatsız olmayacağı bir ortamda yürütüleceğini belirtti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin yenilenmesine yönelik kararının  Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmesi ve Yüksek Seçim Kurulu’nun da seçim takvimini açıklamasının ardından, AK Parti’de 31 Ağustos tarihinde başlayan aday adaylığı sürecinin dün itibariyle sona erdiğini belirtti.

 AK Parti’de belirtilen süre içerisinde Nevşehir’de Milletvekili aday adaylığı için 42 başvurunun yapıldığını ve kesin aday listesinin de AK Parti Genel Merkezi tarafından 18 Eylül 2015 Cuma günü açıklanacağını ifade eden Tanrıver, daha sonra saha çalışmalarının başlatılacağını kaydetti.

Seçim sürecinin görüntü ve gürültü kirliliğine yol açabilecek çalışmalardan uzak bir tarzda gerçekleştirileceğini söyleyen Tanrıver, İl Seçim Koordinasyonu tarafından belirlenecek gezi programlar dahilinde şehir genelinde bir dizi gezi ve ziyaret programlarının yapılacağını belirtti.

Tanrıver şöyle konuştu:   “26. Dönem Milletvekilliği çalışmalarımızı saha çalışması odaklı yapacağız. Bir önceki dönemdeki gibi araç giydirme, seçim otobüsü gibi vatandaşımızı rahatsız edecek bir çalışma içerisine girmeyeceğiz. Ancak miting ve bakan karşılama gibi programlarda müzikli sistem kullanılacaktır.

Sadece il, ilçe ve belde binalarımızın süsleyeceğiz daha önce olduğu gibi bu seçimlerde geçmişten ders alarak yolumuza devam edeceğiz. 26.dönem genel seçimlerinin şimdiden başta ülkemizde ve şehrimizde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”  diye konuştu.   

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com olarak Vatandaşlarımızın çağrısına kulak veren Sayın Tanrıver'e teşekkür ediyor diğer 
siyasi partilerinde aynı kararı almasını bekliyoruz.