TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Çat, Uçhisar ve Karapınar Belde Teşkilatı'nın kongresine katıldı.

İnandığın yolda yürü sloganı ile Yedinci kez düzenlenen Uçhisar belde kongresine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, il Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, AK Parti Kadın Kolları Ayşe Bilgiç, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Uçhisar kongresinde yaptığı konuşmasında; "Dünyanın gözbebeği Uçhisar’ımızdayız.‬‪“Teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden Sevdamız Nevşehir’imizin, hemşerilerimizin emrindeyiz. ‬Uçhisar’ımız günden güne gelişmeye, büyümeye, güzelleşmeye devam edecek. 

‪Kapadokya’mızı turizm zekalarıyla dünyaya tanıtan hemşerilerimizle her daim gurur duyuyoruz. Belde kongremiz  hayırlara vesile olsun. Belde Başkanımız Salim Sağır’a, teşkilatımıza ve Belediye Başkanımız Osman Süslü’ye başarılar diliyorum.” dedi.

Kongrede 2. Durak Çat beldesine...

Çat belde kongresine AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, il Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, AK Parti Kadın Kolları Ayşe Bilgiç, teşkilat üyeleri ve partililer katıldı. 

Açıkgöz: Biz birikte büyük bir aileyiz...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Çat kongresinde yaptığı konuşmasında; "Çat Kongremizdeyiz.‬‪“AK Parti yılın 365 günü, günün 24 saati bilfiil çalışan, işleyen, milletimizle gönül gönüle yol yürüyen, milletimizin partisidir. 15 yıl boyunca Çat’a Belediye Başkanımız olarak emek veren Kamil Duru’ya teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız İbrahim Ertürk ve belde başkanımız Ersen Alevli’yle de Çat’ımıza hizmet noktasında birlikte çalışacağız. AK hizmetlerle, Gönül Belediyeciliği ile kazanan yine Çat olacak." dedi. 

Rekorlar beldemiz Karapınar’ımızdayız.‬

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ‪“Her daim AK davaya, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a destek veren Karapınarlı hemşerilerimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Başkanımız Yasin Güneş’e ve belde başkanımız Ramazan Yücel’e başarılar diliyoruz.” dedi.