AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Av. Hamza Dağ, Siyaset Akademisinde 18. Dönem yeni eğitim dönemine başlayacağını bildirdi. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi'nin eğitim başvurularının 08-19 Ocak 2018 tarihlerinde İl başkanlıklarında gerçekleştirileceği belirtildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 18. Dönem Siyaset Akademisi eğitim programının Nevşehir'de de yapılacağını ifade etti.


Siyaset Akademisi katılımcısı olabilmek için ilan edilen 08-19 Ocak 2018 tarihler arasında AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına başvurulması gerektiğini kaydeden Yanar, kayıt esnasında teslim edilmesi gereken evrakların ise kayıt kabul formu, öz geçmiş ve 4 adet vesikalık fotoğraf olduğunu belirtti. 

Ayrıca kayıt ve bununla ilişkin sorularınızla ilgili olarak 0384 214 14 50 AK parti Nevşehir İl sekretaryası ile iletişime geçebilirsiniz.

Her Cumartesi-Pazar toplam 6 saat olmak üzere 8-10 hafta devam edecek kursta, dönem sonunda ülke genelinde aynı anda yapılacak sınav sonucunda il bazında ilk 3’e giren katılımcılara AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından başarı belgesi ve plaket verilecek.