31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’de il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adaylarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da listelerin hazırlanması konusunda istişarelerde bulunduğu belirtilen il genel meclisi üyesi ve belediye meclisi üyeliği listelerinde geçtiğimiz dönemlere oranla ciddi bir değişimin olabileceği tahmin ediliyor.

Yıllardır il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği listelerinde yer alan isimlerin bu dönemde o listelerde yer bulamayacağı ifade edilirken, genç, dinamik isimlerin listelerde yer bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yine geçtiğimiz günlerde bir radyo programına katılan Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’da yeni dönemde genç ve dinamik isimlerden oluşan bir belediye meclisi üyeliği listesinin hazırlıklarını tamamlama aşamasında olduklarını dile getirmişti.

Edinilen bilgiye göre, Bugün gün içinde basına kapalı olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımlarında listelerde son şeklinin verilmesi için masaya yatırılacağı yapılacak değerlendirmelerin ardından bir çok sürpriz isimlerin yer alması beklenen AK Partinin il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği listelerinin 17 ile 19 Şubat tarihleri arasında açıklanacağı öğrenildi.