AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar yılın son değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Partili Belediye Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, hem yerel, hem de ulusal gündemi değerlendirdi.

İl Başkanı Yanar; "Yılın son değerlendirme toplantısını Milletvekillerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız ve Tüm Belediye Başkanlarımızın katılımı ile 6. Olağan İl Kongremiz ve ilimizde yapılacak yatırımlar hakkında istişareler yapıyoruz. Milletimizden aldığımız güç ile Durmak Yok Yola Devam İnşallah" dedi.

TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, "2017 yılının son değerlendirme toplantısını İl Başkanımız, milletvekili arkadaşlarımız, İl Genel Meclis başkanımız ve tüm belediye başkanlarımızın katılımı ile 6. Olağan İl Kongremiz ve ilimize yapılacak 2018 yatırımları hakkında istişareler yapıyoruz... Milletimizle yola devam." dedi.