AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi'nin Gülşehir ilçe merkezi Kurşunlu Cami Karşısındaki Seçim bürosu açılışı dualarla yapıldı.

Düzenlenen açılış törenine Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Nevşehir İl Özel İdare Genel Seketer Vekili Ramazan Çiftci, Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci, İl Genel Meclisi Adayları, Belediye Meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda Gülşehirli vatandaş katıldı.

AK Parti Gülşehir ilçe seçim bürosu yoğun katılımla açıldı

Okununan duanın ardından AK Parti Gülşehir seçim bürosu açılışını AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftci ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fatih Çiftci birlikte yaptılar.

AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, burada yaptığı konuşmada "Seçim ofisi açılışımızda bir araya geldiğimiz Gülşehirli hemşerilerimiz ile muhabbet evimizi hep birlikte açtık. ‬‪Gülşehir bu gün yine bir başka güzel hatta ötesi muhteşemdi. Ve görüyoruz ki, Gülşehirli Hemşerilerimiz çoktan kararını vermiş Fatih Çiftçi başkanımızla özlenen AK Belediyeciliğe hazır inşallah ...‬" dedi.

Yanar: 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine de değinerek, “Ben bu seçimi normal bir seçimin ötesinde memleketimizin birliğinin, dirliğinin, beraberliğinin, düzeninin, temayüz ettiği, gönül belediyeciliği ile taçlandırdığı bir seçim olarak görüyorum” dedi.

Yoğun ilginin olduğu açılışta, yapılan konuşmalarda Gülşehir'in rekor bir oyla seçimleri kazanacağı ifade edildi. Konuşmaların ardından AK Parti Gülşehir seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. 

Büyük coşku içerisinde yapılan açışta bir konuşma yapan AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, "Allah izin verirse sizi eşit ve adaletli bir gönül belediyeciliği ile buluşturacağız" dedi. 

Çiftçi; Seçim ofisimizin açılışını dualarla yaptık. Başta bizlerin her daim yanında duran İl Başkanımız Sayın Mustafa Rauf Yanar’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Dolaşmaz’a, Gülşehir İlçe, Kadın ve Gençlik kolları başkanlarıma ve yönetimlerine, partimize gönül vermiş herkese ve destekleri ile her zaman yanımızda olan siz değerli Gülşehirli hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Daha çok çalışarak Gülşehir’i en iyi yere taşıyacağız. Çünkü Sevdamız Gülşehir" dedi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, tüm hemşehrilerini her akşam açık bulunan seçim ofisine davet etti. Çiftçi, “Seçime kadar her akşam seçim ofisimizde siz değerli hemşehrilerimizle birlikte olacağız. Tüm hemşehrilerimizi, dostlarımızı Gülşehir'e gönül veren tüm sevdalıları bekliyorum.19.30 – 20.30 arası seçim ofisimizde çayımızı içmeye davet ediyorum” dedi.