Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Derinkuyu İlçe Teşkilatında bayramlaşma partinin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşmaya katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz: "Derinkuyu İlçe Teşkilatımızla bayramlaşıyoruz.‬‪“Derinkuyu 24 Haziran’da rekor desteğe hazır. Bayramın birlikteliği ile vakit gülümsemenin, kucaklaşmanın, bir arada olmanın vakti.‬Vakit umudun, geleceğin, yan yana olmanın vakti. Derinkuyu, AK Parti’mizin yanında‬
‪Vakit Türkiye Vakti Vakit Türkiye Vakti diyerek 24 Haziran’da milletimiz kazanacak.” dedi.

AK Parti Derinkuyu İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,  27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan’ın yanı sıra  AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy,teşkilat yönetimi ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları, Derinkuyu ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan AK Parti 27.Dönem Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz: "Derinkuyulu hemşerilerimizle bayramlaşıyoruz. “Cumhur İttifakı, milletin kendisidir. 24 Haziran’da milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a ve milletimizin partisi AK Parti’ye vereceğiniz destekle geleceğe güvenle yürüyen Türkiye’nin şahlanışına adım atılacak. Milletimiz kazanacak.” dedi.