AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün katılımında düzenlenen Ak Parti Derinkuyu İlçe teşkilatı Eylül ayı Danışma meclisi toplantısına İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Başkan Vekili Serhat Sonugelen, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt , İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çok sayıda Partili katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; Danışma meclisi toplantımızın 15 Temmuz’dan sonra ilkini gerçekleştiriyoruz. Bugün teşkilatımızın mensuplarıyla ve üyelerimizle birlikte burada bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bugünkü toplantının ana teması 15 Temmuz ve sonrasında yaşananlar 15 Temmuz ülkemiz ve dünya barışı için önemli Cumhurbaşkanımızın BM’de verdiği mesajlar bizimde içimizde, bizde bu mesajları bu salonlardan vermek istiyoruz” dedi.

Açıkgöz, Derinkuyu İlçe teşkilatı Eylül ayı danışma meclisi toplantısına ilişkin şu açıklamalarda bulundu;

AK PARTİ Derinkuyu İlçe Başkanlığımızın Danışma Meclisi toplantısında; 15 Temmuz Vatan Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yâd ettik. Büyüyen ve gelişen bir Derinkuyu için AK PARTİ Hükümetimizin yatırım programlarını ve kalkınma projelerini teşkilatımızla değerlendirdik diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  “14 Ağustos 2001’de o zamanın şartlarında millet kendi içinden çıkmış kendisine lider olarak belirlediği Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti’nin tabelasını parti binalarına asmıştır. Partimizin tüzüğü gereği her ay biz parti ilçe danışma meclisleri ve il danışma meclisleri yapmaktayız. Derinkuyu ilçe teşkilatımızın danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdik. İnşallah çok verimli toplantılar yapacağız. Bu Eylül ayının ilk toplantısı bütün ilçelerimizde önümüzdeki haftanın Cuma gününe kadar ilçe danışma meclisi toplantılarını yapacağız. Ülkemiz çok önemli günler geçiriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız BM’de dünyaya yüksek sesle mazlumların sesi ve yanında olduğumuzu 15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütünün ülkemize dayatmaya çalışmış olduğu darbe teşebbüsünü yüksek sesle haykırarak anlattılar” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İlçe Danışma toplantısından sonra İl BaşkanıMehmet Ali Tanrıver'le birlikte kısa bir süre önce ameliyat olan AK Parti Derinkuyu İlçe Gençlik kolları Başkanı Mesut Varol'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.