AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı “Gençlik Buluşması” adı altında toplantılara başladı. Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıların belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

"Ak Gençlik 10. Gençlik buluşmasını Çavuşin köyünde düzenledi."

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çavuşin köyünde düzenlenen ve Yoğun katılımın olduğu ilk toplantıya Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider , AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

   Toplantının açılış bölümünde konuşan Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar “1 Kasım seçimleri öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sandık sandık değerlendirmelerimizi yaptık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın gençlere, bizlere ne kadar önem ve değer verdiğine hepimiz şahitlik ediyoruz.Nevşehir’de de en iyi sonucu alabilmek için varımızla yoğumuzla çalışacağız. Ben arkadaşlarıma güveniyorum ve inanıyorum ” dedi.

Yanar, Gençlik Buluşmaları Toplantıları’nın maksadı ve proje ile ilgili bilgilendirme konuşmasının ardından söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider de; “Eski Türkiye” tanımının neleri kapsadığını ve bunun üzerinde uzun uzun konuşmak gerektiğini gençlere ifade etti. Gizligider sözlerine şöyle devam etti: “ Ülkemiz zor zaman dilimlerinden geçiyor. Aslında farkında olmasak da aynı zamanda bir imtihandan geçiyoruz.Telafisi zor ama mükafatı da çok olan bir imtihan.. Birlik ve beraberliğimizi bozmak için özel, bir o kadar da organize bir çaba var. Ama Allah’ın izniyle bizim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaklar. Tarihimizi bilirsek oynanan oyunları çok daha iyi anlayabiliriz. Bunun için de okumamız gerekiyor. Bizler sadece seçimler için değil nesiller için çalışan bir teşkilatız. Son yaşanan hadiselerden sonra da 1 Kasım Seçimleri’nin  önemi bir kat daha artmıştır. Bütün Dünya’nın gözünü diktiği bir ülke konumuzdayız. Hem Dünya mazlumlarının hem de şer güçlerin merakla beklediği bir seçim geçireceğiz. Bize düşen mazlumların yüzünü güldürmek olmalı. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde durmaksızın  çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Ak Gençlik’in daimi diri ve korkusuz olması gerektiğini, korkusuz olmanın yolunun da tam manasıyla dava bilincine ve şuuruna sahip olmayla elde edilebileceğini sözlerine ekleyen Gizligider “ Davanızı seviyorsanız, ülkenizi, bayrağınızı, vatanınızı seviyorsanız ve hedefiniz varsa buralara gelin, bu davaya omuz verin. 1071, 1453, 1923 ü bilmezseniz 2071, 2053 ve 2023 hedeflerinin ne demek olduğunu anlayamazsınız.” dedi.

   Soru-cevap bölümü ile devam eden toplantının ardından AK Parti Gençlik Kolalrı Başkanı Yanar, Bu günkü toplantıda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekili Adayımız Ebubekir Gizligider'e deneyim ve tecrübelerini bizlerle paylaştığı için tüm teşkilatımız adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Gençler olarak 1 Kasım Seçim çalışmalarını evlerde Kahvelerde gençlikle buluşarak yapıyoruz, her toplantıya bir vekilimiz katılıyor. Gençlerimizin sorunları ve istekleri dinleniyor ve Genel merkeze bu doğrultuda raporlar verilip gençlerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bu toplantılar Gençlik kolları yerel yönetimler başkanlığı tarafından diğer ilçe ve koylerimizde de düzenlenmeye devam edilecek dedi.