AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Ankara Kızılcahamam da 3 Günlük Kampa Giriyor. 

AK Parti Gençlik Kollarının Kızılcahamam kampı, 02 Eylül -04 Eylül tarihleri arasında Kızılcahamam Çam Otel Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.


Kampın ana gündemini Siyasette gençliğin yeri, “Büyük Türkiye'nin Güçlü Geleceği”​​ve önümüzdeki süreçte Gençliğin izleneceği yol haritası oluşturacak.

Nevşehir AK Parti Gençlik Kollarından Toplam 64 kişi Ankara Kızılcahamam kampına katılmak için yola çıktı.


Kızılcahamam'da düzenlencek kampa Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'de Katılımcılar Arasında yer alacak.

Düzenlenecek Kampa ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Kendini sürekli yetiştiren ve geliştiren bir gençliğe sahibiz. Bizler Ak Parti Gençliği olarak ülkemizin geleceği olacağımızın idrakindeyiz ve şimdinin gençliği, geleceğin güçlü yöneticileri olacağız bunun için boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok. Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için bu yolda var gücümüzle çalışıyor ve kendimizi yetiştiriyoruz. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş’a, MKYK üyelerimize, eğitimcilerimize ve düzenlenen bu gençlik kampında Ak Gençlik duruşunu en güzel şekilde temsil eden teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Gençlik Hakkında Değerlendirme Toplantılarının yapılması planlanan Kamp Pazar Akşamı Sona Erecek.


Yer : Kızılcahamam Çam Otel
Tarih: 02. 04 Eylül 2016