16 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 13:00’te Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılacak olan programa Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Zafer Çubukçu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Mehmet Ali Şahin katılacaktır.

 Mehmet Ali Şahin Nevşehir e Geliyor...

            15 Şubat 2013 Cuma Akşamı başlayan programımız, cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan toplantılarla ve gezi programları ile sona erecektir.

 AK PARTİ HUKUKİ İŞLER BİRİM BAŞKANLARI NEVŞEHİR'DE TOPLANACAK

            Yapılacak olan bölge toplantımıza katılacak olan Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Zafer Çubukçu’ya, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin’e, 13 İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlarımı ve tüm misafirlerimizi İlimizde ağırlamaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yasin Güneş, bu tür toplantıların hem Teşkilat anlamında hem de birlik beraberlik ve kültürel etkileşim anlamında büyük çok büyük faydaları vardır. Ak Parti olarak eğitim, bölge toplantılarına son derece önem veren bir partiyiz, toplantımız şimdiden Partimize, Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

            16 Şubat 2013 Cumartesi günü Ticaret Borsası Salonunda yapılacak olan programımıza tüm halkımızın ve basın mensuplarımızın katılımlarını bekliyoruz.