1 Kasım seçim sonuçlarına göre Nevşehir’in turuncuya boyanmasında büyük pay sahibi olan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarından Nevşehir Gençleri ve halkına teşekkür mesajı geldi.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar , www.fibhaber.com 'a 1 Kasım 2015 genel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Yaner :
 "1 Kasım Seçimlerinin Mimarları Olan Ak Yürekli Kardeşlerime Teşekkür Ediyorum. Allah Bu Milleti Sizsiz Bırakmasın Kardeşlerim" dedi.

Yanar ; 1 Kasımda Milletimiz kararını vermiştir , son sözünü sandıkta söylemiştir. Milletimiz , güvenin ve istikrarın devamı için Ak Parti demiştir. Bu zafer sizlerindir . Nevşehir'de oy kullanan herkese teşekkür ederim . Seçimin kazananı
 "Kardeşliğimiz, birliğimiz, Nevşehir ve Türkiye kazanmıştır" dedi.

Yanar : "Açıkgöz"lü olduk "Gizli gizli"çalıştık "Gök"gibi gürledik 3-0'ı bekledik."

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'ın,1 Kasım Seçimlerinim ardından yaptığı açıklama şu şekilde; An itibari ile görüyoruz ki Milli İrade yeniden İstikrar dedi ve AK Partiye tek başına iktidar görevini vermiş oldu.

Biz AK Kadrolar olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de görevimizin bilincinde olacağız ve güçlü Türkiye için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bize oy veren vatandaşlarımızı hiçbir zaman pişmanlığa düşürmeden hak yolunda Milletimiz ve Ülkemiz için en doğru olanı yapma gayreti içerisinde olacağız.

Ülkemizin İstikrarı için, Güçlü bir Türkiye için bizden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Ve ayrıca seçim sürecinde Gece gündüz demeden çalışan tüm AK Gençlik Yönetim Kurulu Üyelerime, Teşkilatlatlarımızın her kademelerinde görev yapan saygı değer büyüklerimize, kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

1 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinin Vatanımıza, Milletimize, tüm Dünyaya ve Bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.

"KAZANAN TÜRKİYE OLDU”
 
Parti binamızın önünde seçim sonucunun coşkusunu yaşadık diyen 
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar , Allah birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinde kazanan ülkemiz oldu. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara milletimiz güzel bir cevap verdi. Seçim sonuçlarından memnunuz ve mutluyuz dedi.
 
 1 kasım Seçim tarihinin belli olmasından sonra  yoğun bir tempoda bütün kademelerimizle ilimizin her sokağına ve her evine giderek halkımızdan Ülkemiz için destek istedik . Sahada bizimle beraber calışan ,Gençlik Kollarımıza ve yönetimine , Meclis üyelerimize ,okul bina kat sorumlularına , sandık başındaki görevlilerimize , sandık müşahitlerine , göremediğimiz bilmediğimiz  Ak Parti gönüllüsü kardeşlerime  teşekkür ediyorum .

"Bu seçimin kaybedeni yoktur "

Ak Parti geçmişte olduğu gibi bundan sonrada kimseyi ayırmadan hizmetine devam edecek , bu nedenle bu seçimin kaybedeni yoktur. Türkiye kazanmıştır . Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Biz birlikte Türkiye'yiz .

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Son olarak , Özellikle ilk defa oy kullanan ve 18 - 30 yaş arası tüm gençlerimizden ve halkımızdan , Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanımız M. Ali Tanrıver, SKM Başkanımız Sami Demirses ve tüm İl, İlçe kadın kolları Başkanlarımız ve yönetimi Ve milletvekillerimize bir kez daha teşekkür ederiz. Allah utandırmasın dedi.