Ak Parti Göreme Seçim Bürosu Dualarla Açıldı

Ak Parti Göreme Belediye Başkan Adayı Nuri Cingil’in seçim süresince çalışmalarını yürüteceği seçim çalışma bürosu çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı.

Belde merkezinde bulunan seçim bürosu açılışına AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak  ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil burada yaptığı konuşmada, "Seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçimlere kadar çok çalışmalıyız. 5 yılda yaptığımız çalışmalar, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaların teminatıdır" diye konuştu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ise, "Göreme’ye yapılan hizmetler için Nuri Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde inşallah daha iyi çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bizlerde her zaman yanında olacağız. Göreme için en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından seçim bürosu Nevşehir’in tanınan hocalarında Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan dua ile açıldı.