AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Kozaklı'da esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl gençlik kollari başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu da eşlik etti.

AK Partili Vekiller, Kozaklı Esnafını ziyaret edip vatandaşlarla sohbet ederek AK icraatlar hakkında paylaşımlarda bulundular


Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde esnafına ziyarette bulunarak onlarla sohbet edip ihtiyaçlarını dinleyen AK Parti Nevşehir Heyeti vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Milletvekillerimiz ile her fırsatta halkımızla ve esnaflarımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Onlarla birlikte istişarelerde bulunuyor dertlerini dinliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek” diye konuştu.


​AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, Bugün Kozaklı ilçesinde esnaflarımızın dilek, temenni, talep ve şikâyetlerini dinledikSağlık turizmimizin marka şehri Kozaklı’mızda esnaflarımızı, hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. “Bizim ekmeğimiz, aşımız, sevdamız, vatanımız bir; biz, birlikte Nevşehir;  Güçlü Türkiye’yiz.” 

AK Parti hükumetlerinin her zaman olduğu gibi bugünde yarında esnafların yanında olduğunu ifade eden Açıkgöz, kendilerine Kozaklı’da gösterilen ilgiden dolayı esnaflara teşekkür etti.


Kozaklılı Esnaf ve vatandaşlar yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Heyetine teşekkür ettiler.

AK Parti Heyeti Öğleden sonra da Kozaklı ilçesinde muhtarlar ve otel sahipleri ile toplantı olacak.






Haber: Emrah Tufan