AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ilçe Başkanları olağan toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığı Şehit Ömer Halisdemir toplantı salonunda İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında ilçe başkanları bir araya gelerek devam eden 24 Haziran seçim süreci hakkında istişarelerde bulundu. Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül, Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Gülşehir İlçe Başkanı Fatih Çiftçi, Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak, Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Derinkuyu İlçe Başkanı Bülent Aksoy ve Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu katıldılar.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, tüm teşkilatları ile 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlere hazır olduklarını söyledi. Yanar, “Hepimize bu yolda çok önemli işler düşüyor. Nevşehir teşkilatları yıllardır üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya devam edecektir. İnancım odur ki, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde de halkımızdan aldığımız güven ve güç sandıklara yansıyacak ve hizmet anlayışımız tüm tüm Nevşehir'i bütün ülkemizi kapsayacaktır.” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamasında; "Olağan İlçe başkanları toplantımızı gerçekleştirip ,seçim süreci hakkında istişareler yaptık.. 24 Haziran’a giden yolda heyecanımız tam ve her seçimden sonra her an seçim varmışcasına çalışan bir teşkilat olarak seçime hazırız inşallah.. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin inşallah..." dedi.