Ak Parti Ürgüp İlçe Teşkilatı İl düzeyinde toplantı yaptı.

Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı partililerin yoğun katılımıyla Ürgüp Belediyesi Sinema salonunda yapıldı.

Toplantıya Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Taşkın ve İlçe Yönetimleri ile partili vatandaşlar katıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kılıç'ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Kılıç; 14 Aylık İlçe Başkanlığı döneminde Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yönetimleri ile 2 seçimden başarı ile çıktıklarının altını çizdi. Programda ayrıca 1 Kasım genel seçimlerinde üstün gayret gösteren Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Kadın Kolları Başkanı Hatice Dündar ve Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Taşkın, seçim sürecinde yaptıkları çalışmaları anlatan sunumlarının ardından konuşmalarını yaptı.

Belediye faaliyetlerinin anlatıldığı sunumun ardından Kürsüye gelen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Biz 2009 yılında göreve seçildiğimizde partimizin o zamanki Genel Başkanı, Bugünkü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlerle bir toplantı yaptı ve dediki; " Basit işlerle uğraşmayacaksınız, zor işlere gireceksiniz, Türkiye'nin il il, ilçe ilçe kaybedecek zamanı yok. Bu yüzden siz belediye başkanlarına çok iş düşüyor." Bizlerde bu düsturla çalışıyoruz, zor işlere girdik ve Hükümetimizin, partimizin, iktidarımızın gücüyle başardık, başarıyoruz inşallah, dedi.

Son Olarak Kürsüye gelen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, 7 Haziran ve 1 Kasım sonuçlarına değinerek, "Sunumlarda gördük, Kadın kollarımız, Gençlik Kollarımız, ev ev, kapı kapı dolaşarak çok emek verdi, vatandaşlarımızda bugün bizlere vekaleti verdi. Bizler verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında durduk, yerine getiremeyeceğimiz sözü vermedik. Söz verdiysek yaparız." dedi.

1 Kasım seçimlerinde üstün gayret gösteren Köy ve Mahalle temsilcilerine Teşekkür Belgelerinin verildi programın sonunda Gizligider ve Yıldız, partililer tarafından sorulan soruları da cevaplandırdı.