AK Parti Kozaklı İlçe Başkanlığı, 6. olağan genel kurulu bugün saat: 15.00'de Kozaklı Roza Otel Toplantı Salonunda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Daha sonra oluşturulan Divanın ardından yapılan seçimde, kongrede tek aday olan Akif Kabukcuoglu, oy çokluğuyla AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı olarak seçildi.

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Yapılan Genel kurula, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ,il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Daha sonra oluşturulan Divanın ardından açıklamada bulunan Akif Kabukcuoglu yaptığı konuşmada, bugüne kadar AK Parti İlçe Başkanlığı'nda görev yapanlara teşekkür ederek, bundan sonra aldıkları bayrağı daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını söyledi.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar: "Kozaklı 6. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ve yeni yönetimine başarılar diliyorum.. Hayırlı uğurlu olsun.." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider;" Kozaklı’daki bayrak değişimi yeni başarıları getirecek, heyecan ve azim yerel ve genel seçim için bize güven verdi." dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de genel kurulda yaptığı konuşmada, "Termal kaplıcaları ile ünlü Kapadokyamızın şifa kapısı Kozaklı ilçemizde, Kozaklılı değerli hemşerilerimizle bir aradayız. Hedef 2023 yolunda İlçe kongremiz hayırlara vesile olsun" dedi.

Açıkgöz, "2019 seçimlerinin önemli olduğunu belirterek, yeni görev alacak partililerin önemli bir görev üstleneceğini söyleyerek, Yeni Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ve ekibine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.."  dedi.


Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Akif Kabukcuoglu, Kozaklı ilçe başkanlığına seçildi.​ 

Ak Parti Kozaklı İlçe Başkanımız sayın Akif Kabukcuoglu ve yönetim kurulu üyeleri.
Mustafa Başer
Hasan Doğan
Sinan Can
Orhan Uçar
Sefa Aydın
Atilla Yağmur
Ferhat Ferah
Arif Karacan
Murat Doğan
Doğan Aksoy
Erkan Solmaz
Sabri Şahin 
Volkan Metin 
Kadir Cenk