20-21 Nisan Tarihlerinde Nevşehir’in Kozaklı İlçesi’ndeki Divaibis Otel’de başlayacak olan eğitim ve istişare toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mahmut Kaçar, Adıyaman Milletveki Mahmut Göksu ve İstanbul Milletvekili Alev Dedegil’in yanı sıra Akademisyenler Doç.Dr. Adnan Çevik ile Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Aykut’un katılması bekleniyor.

 

AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırşehir ve Nevşehir İllerini kapsayan teşkilat içi eğitim programında, İl Yönetimi, İl Koordinatör Milletvekilleri, Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, Büyükşehir İlçe Ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, Belde Başkanları Ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte 500 partili eğitim alacak.

 

AK Parti İl Başkanı Sunar, eğitim ve istişare toplantısıyla ilgili bilgiler aktararak, siyasette teşkilatçılığın önemine değindi. Siyasetin ana kaynağının insan olduğunu ve bir siyasi oluşumun başarıya ulaşmasının iyi bir teşkilatlanma neticesinde oluşabileceğini ifade eden Sunar, güçlü bir teşkilat için teşkilat mensuplarının geniş bir vizyona sahip, geleceği öngörebilen ve bu doğrultuda strateji belirleyen, olayları iyi okuyup yorumlayabilen engin bilgi birikimine sahip olmasının gerekliliğine dikkat çekti.

 

Sunar; “ AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 20-21 Nisan 2013 tarihlerinde Kozaklı İlçesi Divaibis Otel'de gerçekleştirilecek olan Teşkilat İçi Eğitim Programı bizim için çok önemli. AK Parti İl Başkanlığımız olarak bu kampta eksiksiz olarak yerimizi alacağız ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından verilen eğitimlerin tatbiki noktasında çalışma göstereceğiz. Biz biliyoruz ki, bir teşkilatın başarıya ulaşması için izlenmesi gereken belli faktörler vardır. Planlama, organizasyon, yönetme ve kontrol iyi bir siyasi teşkilatın olmazsa olmaz unsurlarıdır. Nevşehir’de başarıya ulaşmak adına hep birlikte maksimum seviyede gayret göstereceğiz” diye konuştu.