Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı AK Partili Nevşehir Milletvekili aday adaylarını konuk etmeyi sürdürüyor.

VARIR'dan STK ve Kurum Ziyaretleri


 AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Hüseyin Varır, Memur-Sen İl Temsilciliği ile Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığının konuğu oldu.

Memur-Sen’in çizgisi, duruşu ve çalışmalarıyla örnek bir sendika olduğunu kaydeden 
AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Hüseyin Varır , “Mustafa Özdemir Başkanımızın ve Memur-Sen çatısı altında bulunan sendika şube başkanlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışan haklarının kazanılması yolunda verdikleri örnek sendikacılık ve dava sahiplenmesi konusunda ortaya koydukları dik duruş sebebiyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 
Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Özdemir ise; “Millete hizmet yolunda atılan her adımın, tüketilen her nefesin muteber olduğunu ve bu sürecin Nevşehir’imiz için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir'de Varır'a 7 Haziran Genel seçim sürecinde başarılar diledi.AK Parti Aday Adayımız Hüseyin Varır beye'de Çıkmış olduğu bu hayırlı yolda kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyarette Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda ortak akıl oluşturmanın gerekliliğine dikkat çeken AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Varır, kendisine gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı Özdemir'e teşekkür etti.