AK Parti Nevşehir Heyeti, mahalle başkanları ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Mahalle Başkanları organizasyonunda düzenlenen toplantıya; AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz katıldı.

Toplantıda, Son ekonomik gelişmeler, mahallede yaşanılan aksaklıkların giderilmesi ve yaklaşan 2019 seçimlerinde daha güçlü bir çalışma ortamının oluşturulması, gerektiği konuşuldu.

Ayrıca, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir heyeti Toki mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.  

Toplantıda Nevşehir Belediyesinin yaptığı hizmetler ve bu hizmetlerin mahallelere yansımaları ile ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli, mahalle temsilcilerine bilgi verdi.

Partisinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlediği programında konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Mehmet Akif Mahallemizde TOKİ sakinlerimizle bir aradayız.‬ ‪“Başımızda bu ümmetin ve milletin lideri Sayın Recep Tayyip Erdogan var. Milletimizinde duası ile beraber bu ülke hakettiği müreffeh seviyeye gelecektir. Ne ekonomik saldırılar nede bir başka saldırılar bu millete boyun eydiremeyecektir. Türkiye bu dönemden hem siyasi hem de ekonomik olarak çok güçlü bir şekilde çıkacaktır. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece, yine milletimiz kazanacaktır. Bu yüzden destek ve dualarınızı her zaman bekliyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise açıklamasında; "Milletvekilleri olarak teşkilatımızla birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde TOKİ sakinlerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk, hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da: "Mahalle başkanlarımızın düzenlemiş olduğu toplantıya katılarak, Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde TOKİ sakinlerimizle bir aradayız. Mahallemiz hakkında yapılabilecekler noktasında istişarelerimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, “Düzenlemiş olduğumuz toplantıya İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve AK Parti mahalle başkanları iştirak etti. Toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesi yapılması gerekenler. Teşkilatın durumu hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Mahalle başkanlarımız mahalleriyle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Tabi AK Parti olarak bizler sadece seçimden seçime sahaya inen, çalışma yapan bir parti değiliz. Bizler her seçimin hemen ertesi günü yeniden bir seçim varmış gibi yoğun bir şekilde partimizin her kademesi çalışmalarını sürdürmekte. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Toplantının son bölümünde Mahalle Başkanları da söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar ve hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.