AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve İlçe Yönetimi, il gezilerinin yanı sıra esnaf ve ev ziyaretlerine de ağırlık vererek çalmadık kapı girmedik mesken bırakmıyor.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı bir taraftan şehrimizdeki kurum ve kuruluşları geziyor, diğer taraftanda mahalle ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların gönlünü fethediyor.


Sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşın yanında olduklarını yaptıkları çalışmalarla ortaya koyan AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Teşkilatı mahalle mahalle, ev ev gezerek vatandaşın sorunlarını dinliyor.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar; "Merkez İlçe Başkanlığı görevimizde; teşkilatçılık dairesindeki standart görevlerimizin dışında en fazla ehemmiyet göstereceğimiz husus ahirete kadar uzanacak gönül fetihleri yapmak, gönülleri kazanmaya çalışmak olacaktır" dedi... Avşar; ";İnşallah partimizin bundan sonraki önemli hedeflerine ulaşma yolunda yine omuz omuza mücadele edip, 2019 yılında yapacağımız üç önemli seçimi de başarıyla ve zaferle taçlandıracağız." ifadelerinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar; "İlçe Yönetimimizle birlikte Nevşehir Merkezdeki tüm mahallelerimizde olağan mahalle toplantılarımızı gerçekleştirdik. İlk günkü heyecan devam ediyor.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Partiye üye olmayan dava mensubumuz kalmamalı. Üyelik işlemleri için Merkez İlçe teşkilatımıza çaya bekliyorum.."dedi. 

Şehrimizdeki esnafları, yaşlımızı, gencimizi, kadın ve çocuklarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz ve çözüm noktasında elimizden geleni yapıyoruz diyen AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar; “ Bizler bu partinin gönüldaşları ve neferleri olarak yağmur çamur demeden çalışmaktayız. Yaptığımız ziyaretler sırasında görüyoruz ki vatandaşlar samimiyet bekliyor, ilgi bekliyor, sorunlarının dinlenilmesini istiyor. Bizde AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak vatandaşımızın gönlüne dokunuyoruz, sofralarındaki ekmeği paylaşıyoruz ve dertlerine derman olmaya çalışıyoruz.  Bizim amacımız şehrimizdeki vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak ve refahlarını arttırmaya çalışmaktır. Bundan sonraki süreçte de parti olarak çalışmalarımız hızla devam edecek. Ben başta bu davaya gönül veren teşkilat arkadaşlarıma bu kutsal yolda sarf ettikleri emek için teşekkür ediyorum” dedi.

İşte AK Parti İlçe Teşkilatı dünkü çalışmaları kapsamında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, FİB Haber Ajansı ve Türkiye istatistik Kurumu Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler, yine merkezdeki bir Çiğ köfte dükkanı açılışının kurdelesini kestiler. Sonrasında da Mahalle toplantılarını gerçekleştirdiler.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar dünkü ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamasında; "Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik . İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer çay içip gitmek yok Gençlik Merkez’imizi ziyaret edeceğiz dedi. İyiki de demiş Özel insanlarımız ile birlikte ilk defa Ebru yapma imkanı bulmuş oldum. Onların samimiyeti ve temiz yüreği herşeyden önemli . Hocalarına , İl müdürümüze , değerli personeline ve onlara bu imkanı sunan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürü borç bilirim.

Fib Haber Ajansı ve Türkiye istatistik kurumu bölge müdürlüğümüzü ziyaret ettik.

Rızkı veren Allah’tır. Şehrimizin gelecekte en önemli lokasyonlarında biri olacağına inandığımız külliye civarında bugün Göre Belediye Başkanımız Mustafa Topçu ile bir girişimci vatandaşımızın çiğ köfte dükkanı açılışına katıldık. Allah utandırmasın" dedi.