“Dünya Liderliğine Oynayan Türkiye İçin Esnafımız Her Zaman Yanımızda”

Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitelerini ziyaret ederek, buradaki yönetici, sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına aralıksız devam ediyor.haberin-foto-galeri

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte, Lale ve Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnafların kendilerine gösterdiği yakınlığa teşekkür etti.

Ziyaret ettikleri işyerlerinde işletmecilerle de görüşmeler yapan AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, işletmeciler ,Nevşehir’de ki siyasi ve ekonomik istikrarın sürmesinden yana olduklarını belirttiler.

Nevşehir’de AK Parti İktidarları ile birlikte, ekonomi grafiğinin tutarlı ve başarılı bir şekilde yükselmeye devam ettiğini ifade eden işletmeciler, Türkiye’nin gelişmesinde ve değişmesinde sanayicilerin oldukça
önemli bir noktada bulunduğunu belirttiler. Geçmişle karşılaştırıldığında, şimdilerde ciddi bir hareketliliğin yaşandığına vurgu yapan işletmeciler ve esnaflar şöyle konuştu; “AK Parti öncesi dönemlerini hatırlıyoruz da, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görüldüğü sonucu ortaya çıkıyor. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Şehrimizde her alan faaliyet gösteren bizler artık rahat ve huzurlu bir ortamda çalışıyor, İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları ise, 2002 öncesi ve 2002 sonrası Türkiye’nin geldiği noktanın çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade ettiler. Milletvekili adayları, 7 Haziran sabahı sandık başına gidildiğinde bu değerlendirme ışığında oyların kullanılmasının gerektiğine işaret ettiler.

Türkiye’nin 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde önemli mesafeler kat ettiğini ve dünya liderliğine doğru gittiğini dile getiren AK Parti Milletvekili adayları, ekonomik büyüme ve istikrarın devam etmesi için tek başına iktidarın da devam etmesi gerektiğini ifade ederek şöyle konuştular; “7 Haziran seçimleri her açıdan fevkalade bir önem taşımaktadır. 13 yıllık AK Parti hükümetleri dönemi ele alındığında özellikle ekonomi anlamında dünya liderliğine doğru giden bir Türkiye var karşımızda. Gelişmiş batılı toplumların bile ciddi anlamda ekonomik krizler yaşadığı dönemlerde, sayın Cumhurbaşkanımız ve o dönemdeki
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu küresel krizin ülkemizi teğet geçeceğini belirttiğinde ekonomi ihtisası yapan insanlar bile ülkemizi küresel krizin oldukça farklı boyutlarda etkileyeceğini, bunun sosyal ciddi yaraların açılmasına yol açacağını belirtmişlerdi. Ama süreç sayın Erdoğan’ın hedeflediği boyutta gelişti ve ülkemizde sarsıcı bir kriz yaşanmadı Rabbimize şükürler olsun. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlayacağımız 2023’te 500 milyar dolar bekliyoruz. 07 Haziran seçimlerinde istikrardan yana oy verirsek ekonomik büyümedeki hedeflerimizi gerçekleştiririz. Ekonomik büyümeden Nevşehir’de yararlanıyor. Ancak bu büyümeden ve paydan daha fazla nasıl yararlanırız onu düşünüyoruz. Nevşehir’de değişen ve gelişen bir ekonomik istikrar var. Nevşehir’i marka şehir yapmak adına hedef projeler geliştirdik. Bunun hayata geçmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Nevşehir’in 3-0 olması şart. Bunu yapacak olan da sizlersiniz” şeklinde konuştular.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye de teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’de, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra
sanayicilerin ve esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in esnaf gezileri devam edecek.