AK Parti 7. Olağan Kongresi seçim takvimi İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor. AK Parti’nin 7. Olağan Kongreleri öncesinde Nevşehir'in Hacıbektaş ve Kozaklı ilçesinde delege seçimleri tamamlandı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, delege seçimlerinin partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştiğini belirterek, “Bilindiği üzere Partimizce tüm Türkiye genelinde başlamış olan İl, İlçe ve Belde 7. Olağan Kongreleri için ilk adım olan Delege Seçimlerimiz planlandığı üzere partili üyelerimizin yoğun katılımları ile teşkilat ruhumuzu yansıtarak coşkulu bir şekilde tüm hızıyla devam etmekte. Diğer illerimizde olduğu gibi Nevşehir ilimizde de delege seçimleri devam ediyor. AK Parti Nevşehir İl Teşkilatları tarafından yoğun bir çalışma programı çerçevesinde çalışmalarımızı devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Delege Seçimleri coşku ve yoğun katılımlar ile devam edecektir” dedi.

AK Parti Delege Seçimlerine katılan AK Parti Teşkilat Bölge Koordinatörü Ekrem Görçeker'de; "AK parti Ürgüp ve Gülşehir ilçelerinde temayül yoklamasını gerçekleştirdik.  Hacıbektaş ve Kozaklı ilçe teşkilatlarımızda Ana kademe, kadın kolları,gençlik kolları ve mahalle teşkilatlarımızın katılımıyla ilçe temayül yoklamasını gerçekleştirdik. Sonuçların tüm ilçe teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.


Öte yandan, Ak Parti Avanos 7. Olağan Kongre Delege Seçimleri 15 Aralık 2019  Pazar Günü Saat 14.00’de Evranos Restaurantta yapılacak.

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir yaptığı açıklamada 14 Aralık 2019 Cumartesi günü delege seçimlerinin yapılacağını açıkladı

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada göre; "Kıymetli üyemiz 14 Aralık Cumartesi saat:17:00 de yapılacak olan delege seçimleri ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi.

Ak Parti Nevşehir Merkez ilçe Teşkilatı olarak DELEGE seçimleri de 15 Aralık Pazar günü yapılacak...

➖Tarih:  15.12.2019 Pazar 
➖ Saat : 14.30’da
➖Yer: Ticaret Borsası Toplantı Salonu