AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, Niğde Ulukışla’da, yapılan saldırı da 2 askerimizin ve bir polisimizin şehit olduğunu ve 5 vatandaşımızın yaralandığını esefle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu melun yapılan bu saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Birliğimizi, huzurumuzu, kardeşliğimizi bozmaya yönelik bu tür saldırılara güvenlik güçlerimizin en ağır şekilde cevap vereceğine yürekten inanıyoruz. 

Devletimiz ve sağduyulu vatandaşlarımız terör belasının mutlaka üstesinden gelerek, ülkemizi kaos ortamına sürüklemek ve parçalamak için yapılan bu bölücü girişimlere bir kez daha geçit vermeyecektir. Vatanımızın huzur ve istikrarını bozmaya, halkın arasına nifak tohumu ekmeye çalışan eli kanlı terör örgütüne karşı yine tek yürek olup gereken cevap verilecektir. Tüm vatandaşlarımızın teröre karşı gerekli direnci ve dirayeti göstereceğine olan inancımız tamdır.


Bu vesileyle; şehitlere Allah'tan rahmet, aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

AK Parti Nevşehir Gençlik kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar