En son dün Parti binasında düzenlenen Devir Teslim töreni ile görevi Av. Mehmet Ali Tanrıver'den teslim alan Türkiye'nin en genç İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'a yoğun şekilde ziyaretçi akınına uğruyor.

Göreve başladığı ilk gününde yoğun şekilde ziyaretçi akınına uğrayan AK Parti'nin çiçeği burnunda Başkanı Yanar , tebrikleri İl Başkanlığı makam odasında kabul ediyor.

Partili partisiz 7den 70'e tabiri caizse tüm Nevşehir halkı Yanar'a hayırlı olsun demek için birbiriyle yarıştı.Bizzat yapılan ziyaretlerin yanı sıra birçok kurum ve kişi de makama gönderdikleri çiçeklerle Mustafa Rauf Yanar'a tebrik ve ’hayırlı olsun’ dileklerini iletiyor.


Nevşehir Ak parti İl Başkanlığının koridorları Botanik bahçesinden farksız.Yüzlerce ziyaretçinin getirmiş olduğu  değişik ebat ve boydaki çiçekler koridorları doldurmuş durumda.

O kadar yoğun bir şekilde ziyaretçi akına uğru yor ki, makam odası ve ve toplantı salonunda adeta mekik dokuyor !

Yoğunluktan dolayı hayırlı olsun diyemeyen bazı vatandaşlar da gönderdikleri çiçeklerle teveccüh göstererek Yanar'ın makam odasını çiçek bahçesine çevirdiler...

Nevşehir'de taraflı tarafsız her kesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanan Mustafa Rauf Yanar, yoğun ilgi sebebiyle herkese teşekkürlerini iletti.


Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak, gençliğin temsilcisi olarak seçilmiş olduğu Ak Parti İl Başkanlığı görevi dolayısıyla kendisini makam odasında kısa süre de olsa ziyaret edip, başarı ve temennilerimizi ilettik.

Yanar'dan Bir Önemli Hatırlatma!!!
"Tebrik Çiçekleri Arakan Halkının Yüzünde Açsın..." 
Çiçek göndermeyin, Arakan'a yardım yapın...
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, daha önce yapmış olduğu Çiçekler konusundaki açıklamasını yeniden hatırlatarak; “AK Parti teşkilatları olarak hassas olduğumuz bir başka konuya daha değinmek istiyorum. İl Başkanlığına atanmam vesilesi ile çiçek gönderme nezaketinde bulunan ve bulunacak olan bütün Kamu kurum ve kuruluşlarımızı STK’larımızı eş, dost ve arkadaşlarımızı Kızılay vasıtasıyla Arakan’ın hesabına yardım yapmaları konusunda ricada bulunmak istiyorum. Hem Arakan’da yaşanan insanlık zulmüne dikkat çekmek hem de hep birlikte bu insanlık dışı zulme sessiz kalmamak için desteklerinizi bekliyoruz” dedi...

Yanar, "Bu konuda ilimizde ki Çiçekçilik sektöründe faaliyet gösteren esnaflarımızında anlayış göstereceğini ümit ediyorum" dedi.


İşte Çiçeği burnunda başkana çiçek seli;


DİP Not / 50 Yorum:
 Memleketimizde Siyasetçi, Bürokrat, İş Adamı kolay kolay yetişmiyor. Yetişeninde ya gittikten sonra kıymetini anlıyoruz yada vefasızlıkla uğurladığımız şahsiyetleri bir daha hatırlamıyoruz. Bu yüzden bilgi,birikim beceri ve donanımı ile bir çok siyasi partide görev alması beklenen isimlerde bu siyaset çarkında öğütülmemek için cesaret edip harcanmak istemiyor. Kaybeden ise şehrimiz oluyor. İnşallah hangi siyasi parti olursa olsun memleketimizin insanı olan Siyasilerimize, Bürokratlarımıza, Yerel Yöneticilerimize ve STK Başkanlarımıza yapıcı tenkitlerimizle Birlik ve beraberlik içerisinde Şehrimizi hak ettiği daha güzel yerelere getirmenin çabası içerisinde olalım.