AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Emre ÇALIŞKAN'ın da katılımında düzenlenen AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Haftalık Olağan toplantısı parti il binasında gerçekleştirildi.

AK Parti  Nevşehir Teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantının Genel konusu yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Sandığa sahip çıkıyoruz temalarıydı.

Bu haftaki olağan toplantımız Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Emre Çalışkan'ın katılımları ile gerçekleştirildi diyerek Toplantıyla ilgili değerlendirme yapan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, "Haftalık olağan toplantımızın çok verimli geçtiğine inanıyorum.Malumunuz Ülkemiz Milletimiz ve partimiz adına çok önemli bir süreçten geçiyoruz.Yaklaşan Cumhurbaşkanjlığı seçimlerinin bu bağlamda tarihi önemi olduğu gerçeğiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Seçimlerde sandıklarımıza sahip çıkarak bu seçimlerdende zaaferle ayrılacağımıza inanıyorum. Türkiye tarihinde bir ilk yaşanarak Milletin kendi Cumhurunu seçeceği 10 Ağustos 2014 tarihine kilitlenmiş durumdayız.1 Temmuz tarihinde AK Partimiz adayını resmen açıklayacak ve tüm teşkilatlarımızla AK Parti Cumhurbaşkanı Adayımıza destek olacağız dedi.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, Son olarak Sıcak bir sohbet havasında gerçekleştirilen haftalık olağan toplantımıza teşrifleri ve bilgi birikim paylaşımlarıyla katkıları için Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Emre ÇALIŞKAN'a teşekkür ediyorum dedi.