Mahallî seçimler öncesi hazırlıklarını hızlandıran AK Parti, ilçe başkanlarını Ankara'da bir araya getirdi.

AK Parti Nevşehir teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Başkanlığında Ankara'ya giden AK Parti Nevşehir İlçe Başkanları, AK Parti ilçe başkanlığı ikinci grup istişare toplantısına katıldı.

AK Parti Merkez ilçe, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş,Kozaklı ve Ürgüp ilçe başkanları partinin istişare toplantısına katılmak üzere Ankara'da toplandı. İstişare toplantısında, 31 Mart 2019 Yerel seçim çalışmaları ve uygulanacak yöntemler konusunda bilgilendirme yapıldı. 

AK Parti 2. ilçe başkanları toplantısında ilgili bakanlar ve AK Parti Genel Merkez yöneticileri gündemi değerlendirdi. Seçimlere hazırlık maksadı taşıyan toplantıda partinin vizyonu, sosyal medya kullanımı, belediyecilik anlayışı anlatılarak, önümüzdeki sürecin hassasiyeti ve parti teşkilatlarına düşen görev ve sorumluluklar konusunda ilçe başkanlarına bilgiler aktarıldı. Toplantıda, geçmiş mahalli seçimler de değerlendirildi. 

Ankara’daki toplantıyı değerlendiren AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir merkez ilçe ve 7 ilçe başkanıyla tam kadro katıldıkları toplantının oldukça verimli olduğunu söyledi.

Toplantının 2.gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katılarak ilçe Başkanlarına seslenecek.