AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantılarının ikincisi 2-3-4 Ağustos tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleştiriliyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ile birlikte, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara; Adıyaman, Batman, Bitlis, Diyarbakır, Gaziantep, Hakkari, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Van olmak üzere 14 şehirden gelen 110 belediye başkanı katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız, Yerel Yönetimler Başkanımız Sn Mehmet Özhaseki Başkanlığında Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı Peygamberler diyarı ve emaneti Şanlıurfa’mızda gerçekleştiriyoruz.‬ ‪“AK Belediyecilikle 17 yıldır milletimizin emrinde, yine milletimiz için çalışıyoruz. Gönül Belediyeciliği ve ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet.’ düsturumuzla ilk günkü aşkla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde yorulmadan çalışmaya devam; her zamanki gibi kazanan Türkiye olacak.” dedi.