Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yavuz Yapar, Teşekkür Mesajı yayımladı. Yapar mesajında şunları ifade etti;

Ülkemizdeki tüm dengelerin ve yönetim şeklinin değişeceği, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'nin hayata geçeceği bu tarihi seçimlerde, bir AK Parti neferi olarak görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız.

Türkiye, 24 Haziran'da Türk siyaset tarihinin en önemli seçimini yapacaktır. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibarıyla 24 Haziran tarihi önemli bir yol ayrımıdır. “İçeride ve dışarıda ülkemiz için tehdit unsuru güçlerin bir araya gelerek neler yapmak istediğini ve neler yapabileceklerini biliyoruz. 
İnanıyorum ki; 24 Haziran’da yeniden tecelli edecek millet iradesi inşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize taşıyacak ve “Büyük ve Güçlü Türkiye”yi durdurmak isteyenlere büyük bir ders verecektir.
24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimlerinde, ülkeme ve bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Nevşehir’imize birlikte hizmet için yola çıktığım AK PARTİ’den Nevşehir Milletvekilliği aday adaylığım süreci içerisinde,
 
Desteklerini ve teveccühünü esirgemeyen akraba ve yakınlarıma, arkadaşlarıma, 
Ak Parti il, ilçe teşkilat yöneticilerine ve her kademedeki tüm mensuplarına, 
Sivil toplum Kuruluşlarına,
Basın mensuplarına, tüm gönül dostlarımıza ve Nevşehir halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. 
 
Nevşehir’i başarılı bir şekilde temsil edeceklerine, şehrimize ve ülkemize faydalı hizmetler üreteceklerine inandığım AK PARTİ Nevşehir milletvekili adaylarımız, Mustafa AÇIKGÖZ, Yücel MENEKŞE, Emre ÇALIŞKAN kardeşlerimizi tebrik keder, başarılar dilerim, 
Cumhuriyet tarihinin en önemli seçim sürecinde, Ülkemizin, Şehrimizin ve AK Parti Teşkilatlarımızın kazanması adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğimize ve destek vereceğimize hiçbir kimsenin şüphesi olmasın.

24 Haziranda yapılacak seçimin ülkemize, milletimize, şehrimize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diler, sevgi, saygı ve selamlarımla..
Yavuz YAPAR
Elektronik Mühendisi
Nevşehir Ak Parti Milletvekili aday adayı