Avanos Yeni Mimari Köprü Projesi Üzerine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve Avanos Belediye Başkanı Sayın Körükcü Saha Üzerinde İncelemelerde Bulundu.

 

Avanos İlçesine yapılması planlanan yeni mimari taş köprü projesine yönelik olarak, Nevşehir Milletvekillerimiz Av. Murat GÖKTÜRK ve Av. Ebubekir GİZLİGİDER, Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ile birlikte saha üzerinde keşif yaparak incelemelerde bulundular.

Avanos Belediyesi tarafından “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” kuralları içerisinde “Serbest, Ulusal ve Tek Kademeli” olarak "Avanos Köprüsü ve Köprü Girişleri Mimari Proje Yarışması" adı altında yarışmaya çıkartılarak süreci başlatılan, yeni mimari köprü projemiz doğrultusunda, Nevşehir Milletvekillerimiz Av. Murat GÖKTÜRK ve Av. Ebubekir GİZLİGİDER, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ile birlikte saha üzerinde gezi yaparak incelemelerde bulundular. Saha üzerindeki keşif ve inceleme gezisinde, Belediye Başkan Yardımcımız Orhan TAŞ ve Avanos Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Serkan FERALAN’da bulundular.

 

Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, yeni mimari köprü projesinin detayları hakkında, Nevşehir Milletvekillerimiz ile alan üzerinde bilgi paylaşımında bulundu.