Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Av. Murat Göktürk ve Av. Ebubekir Gizligider, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci ile Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş’i Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir’in yanı sıra Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ile sendika üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Ülkemizin son derece hassas günlerden geçtiğini dile getirdi.

Bu sürecin ilerdeki yüzyıllara önemli notlarda düşeceğini söyleyen Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Nevşehir Milletvekillerimiz, Merkez ilçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız bizleri ziyarette bulundular. Elbette Sayın Vekillerimiz çok yoğun bir çalışma içerisindeler. Bizlere bu vakti ayırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemiz hassas ve çabuk değişen gündem yaşıyor. İnşallah bu dönemler ilerideki yüzyıllarında kayda değer gelişmeler olarak not düşecek. Bizler Cumhuriyeti kurduk ama Cumhuriyetin bir takım kurumlarının yerleşmesinin mücadelesini veriyoruz. Yeni anayasa ile birlikte Cumhuriyetimiz taçlandırılacak. 2010 Yılındaki referandumda evet çalışması yapmıştık. Bu referandum ülkemizin önünü açtı. 50 STK bu çalışmalara ilimizde katkıda bulunmuştu. İnşallah yeni anayasa sürecinde de bizler elimizden ne geliyorsa desteğimizi esirgemeyeceğiz” dedi.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumun önemli hassasiyetlerini ortaya çıkardığını dile getiren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, “Memur-Sen bildiğim kadarıyla Nevşehir’inde Türkiye’nin de en büyük sivil toplum kuruluşu. Nevşehir’de 20 bin kadar imza toplandı. Türkiye’de de 12 milyon 300 bin dolayında imza toplandı. Bunlardan biz memnuniyet duyuyoruz.  Örgütlü toplum ve sendikal yapı toplumumuz hassasiyetini öne çıkarıyor” diye konuştu.

10 Yıl öncesine kadar kimsenin cesaret bile edemeyeceği, söyleyemeyeceği şeylerin bugün konuşulur olduğunu dile getiren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, “Gerçekten Türkiye tarihindeki dönüm noktalarından biri yaşıyor. 2002 den bu yana Ak Parti dönemini değerlendirdiğimizde Türkiye’nin çok hızlı değişim yaşadığını, toplumların talepleri bakımından çok ciddi bir değişim yaşardığımız ortada. 10 Yıl öncesinde cesaret bile edemeyeceğimiz şeyleri şimdi normalleştirmeye çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Ak Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiği günden bu yana çok ciddi bir mücadele vererek bugünlere kadar geldiğine değinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ise, “Aslında söylenecekleri Milletvekili kardeşlerimiz söyledi. Sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Devletimiz milletimizle halkımızla barışıyor. İşin özeti aslında bu. Ak Partinin 10 yıllık sürecinde vesayetçi yaklaşım bu barışmayı engelledi. Ak Parti iktidara geldiği günden itibaren ciddi bir mücadeleyi ortaya koydu. 2002 den itibaren çeşitli darbe girişimleri aslında bu mücadelenin önemli süreçlerinden biriydi” şeklinde konuştu.
Ali Çamur