AK Parti'nin 28. Değerlendirme ve İstişare Kampı, dün Ankara Kızılcahamam'da başladı. Kampa, Nevşehir’deki AK Partili belediye başkanlarının tamamı, İl yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları tam kadro katıldı.

Dün başlayan kampta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açılış konuşması yapacak. Kampta, 31 Mart yerelseçim sonuçları tüm detayları ile analiz edilecek. Terörle mücadele ve ekonomi başta olmak üzere bir çok başlık toplantılarda ele alınacak.

Nevşehir'den kampa İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı olmak üzere AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Kadın ve Gençlik kolları da kampta yer alıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak birer sunum gerçekleştirecek. İstişare ve değerlendirmelerin ardından kamp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapacağı konuşması ile sona erecek.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, "Kurulduğu günden bugüne millete hizmet adına çalışan AK Parti, Millet için çalışmalarına devam ediyor. ‬AK Parti Nevşehir İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımızla Gönül Belediyeciliğ iKampı’mızdayız." dedi.