AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, geçmiş dönemlerde partide görev yapmış ve il yönetimlerinde yer almış isimlere vefa ziyaretlerini sürdürüyor 
Vefa ziyareti kapsamında daha evvel Partide görev alan Yönetim kurulu üyelerini iş yerlerinde ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir İl yönetim kurulu üyeleri Ali Kemikkıran, Serhat Sonugelen, Mehmet Savran,Ferit Yiğitarslan, Teyfik Ekici, Gürsel Akpınar ve Erhan Kartal önceki dönem AK Parti Nevşehir İl Yönetim Kurulu üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.


Vefa ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "AK Parti demek, vefa demektir..Teşkilatımızda, geçmiş dönemlerde İl Yönetim kurulu üyeliğimizi yapmış dava arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Aynı yönetimlerde yer almayabiliriz  ama bizim davaya olan inancımız  ile birlik ve beraberliğimiz her zaman bakidir. Bizim siyasi anlayışımızda eski yeni yoktur, beraber çalıştığımız bu davaya gönül veren, emek sarf eden herkes, ailemizin kalıcı üyeleridir. Aktif siyasette rol almayabilirler, ama ben inanıyorum ki partimizle ilgili her çalışmada herkesten önce  ön safta yer alacaklardır. Bizim partimiz dünyanın en büyük teşkilatı olma özelliğine bu şekilde sahip olmuştur. Kurucu genel Başkanımız şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın önderliğinde bu anlayışla bayrağı her zaman daha yükseklerde dalgalandıracağız inşallah" dedi.