AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 11:15’te başlayan Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı sona erdi. Bugün Ak Parti genel merkezi ile yaptığımız görüşme neticesinde bugün öğleden sonra, belli olan ilçelerin adaylarının açıklanacağı ifade edildi.

Az önce sona eren seçim İşleri Üst Kurul Toplantısında ilçe belediye başkan adaylarına son şekli verildi. Ürgüp’te olduğu gibi tüm Türkiye genelindeki 923 ilçeden belli olan 4’ü hariç 919 İlçede Ak Partiden Belediye Başkan Aday Adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. 

Başbakan Erdoğan, Seçim İşleri Üst Kurul Toplantısı’nın ardından yine AK Parti Genel Merkezi’nde Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelashvili ile çalışma yemeğinde biraraya gelecek.

Gürcistan Cumhurbaşkanı ile yapacağı görüşmenin sona ermesinin ardından AK Parti Genel Merkezi’nden ayrılacak olan Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu’nda İran Petrol Bakanı Bijan Namdar Zangeneh’i kabul edecek.

Başbakan Erdoğan’ın görüşmelerinin sona ermesinin ardından akşam saatlerinde Ankara Esenboğa Havaalanı’ndan Brüksel’e hareket edecek. Erdoğan’ın Esenboğa Havaalanı’nda basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. 

AK Parti Nevşehir İlçe ve belde belediye başkanları Resmi açıklaması yapıldığı anda www.fibhaber.com da sizlerle paylaşacağız.Bizi izlemeye devam edin.